PVDA On Fire richting gemeenteraadsverkiezingen

PVDA On Fire richting gemeenteraadsverkiezingen

30 september 2024

Wat een fijne namiddag met onze On Fire in DeFeniks! We gaven er de aftrap voor de laatste twee weken campagne naar 13 oktober.

Dan willen we voor het eerst de PVDA in de gemeenteraad van Mortsel krijgen.

Onze eerste vijf kandidaten op de lijst vertelden waarom zij zich engageren op de de lijst van de PVDA. En de lijsttrekker Ward Coenegrachts gaf de beste redenen om op 13 oktober op lijst 2 te stemmen en de PVDA in de gemeenteraad te brengen

"Die stem van de PVDA is belangrijk omdat mensen altijd kunnen rekenen op PVDA als consequent linkse stem. We spreken niet alleen over solidariteit of over aanpakken van graaipolitiek, we passen dat toe. Zoals we al meer dan 50 jaar doen met Geneeskunde voor het Volk. Zoals met de Solidariteams die van hier uit gingen helpen na de overstromingen in de Vesdervallei. Of met onze volksvertegenwoordigers die leven aan een gemiddeld werknemersloon. We hebben dat bewezen: we gaan altijd aan de kant staan van jongeren, van werkende mensen en van iedereen die het moeilijk heeft.

De PVDA in de gemeenteraad is belangrijk omdat we altijd luisteren naar wat er leeft . Of dat nu gaat over duurdere en onpraktische huisvuilophaling, over  het doven van de straatverlichting, over de dure energie- en woningprijzen of het volbouwen van de stad: we luisteren naar de mensen en gaan ervoor om samen de dingen te veranderen.

Jullie stem voor de PVDA is belangrijk omdat élke stem zal nodig zijn om de PVDA voor het eerst in de Mortselse gemeenteraad te brengen, waar die extra linkse kracht zal wegen voor sociaal beleid." 

👉Geef ons de volgende twee weken mee de laatste boost!! En vraag al je vrienden om ook mee het verschil te maken voor de eerste PVDA verkozene in de Mortselse gemeenteraad.  #altijdaanjouwkant