Skip to content

Op een prachtige jaarmarkt start PVDA met Grote Bevraging

Op een prachtige jaarmarkt start PVDA met Grote Bevraging

Mortsel mocht dit jaar genieten van een zonovergoten Jaarmarkt, vol blije gezichten. De ideale gelegenheid voor ontmoetingen, koopjes op de rommelmarkt en... om je mening te geven op De Grote Bevraging aan de PVDA-stand.

Enkele weken geleden werd de aftrap gegeven van De Grote Bevraging. Met die vragen naar je mening gaat de PVDA de komende maanden van deur tot deur. Je geeft je antwoorden wat je vind dat er zou moeten veranderen, en welke sociale voorstellen je steunt op nationaal en lokaal vlak. Rond woonbeleid bijvoorbeeld, rond leefbare wijken, rond mobiliteit of armoedebeleid. Zo luistert de PVDA naar je mening en houden we er ook rekening mee voor onze campagnes en voorstellen in de komende maanden.

We waren dan ook erg blij om zoveel bezoekers op de PVDA-stand te mogen ontvangen, bij een koffietje en een cupcake.  Ook Vlaams parlementslid Jos D'Haese was er bij en luisterde naar ieders bezorgdheden. Was jij er nog niet bij en wil je De Grote Bevraging invullen? Doe het dan meteen op www.degrotebevraging.be.

Naast de Grote Bevraging maakten we ook promotie voor onze affichecampagne: weer licht na middernacht. Het kan echt niet dat er bespaard wordt op openbare dienstverlening en veiligheid, en dat de Mortselse wijken na 24u pikdonker worden. Die campagne krijgt stevige steun van de Mortselse bevolking. Het mag echt geen maanden meer duren dat we opnieuw een verkeersveilige situatie krijgen. Wil je ook een affiche? Bestel ze dan hier: https://mortsel.pvda.be/weer-licht-na-middernacht

jaarmarkt mortsel3

IMG_5215

jaarmarkt mortsel 4