Agenda

 • zaterdag 18 augustus 2018 om 15u00
  TuinBBQ tvv kiescampagne van PVDA Mortsel

  Zomerse BBQ

  Nu de zomer volop in het land is willen we jou van harte uitnodigen op een zomerse BBQ ten voordele van onze kiescampagne. Om lekker te eten en te drinken. En de aftrap te geven van de laatste rechte lijn naar 14 oktober!

  Op zaterdag 18 augustus doen we een tuinbarbecue in de Van Dijckstraat 16 (bij Paulette De Coninck) in Mortsel. Iedereen is welkom vanaf 15u, ook voor kinderen is spel en animatie gegarandeerd.

  Als je mee wil eten moet moet je reserveren (ten laatste op 14/08). Laat weten of je vegetarisch of vlees eet, en met hoeveel je komt. Dat kan via mortsel@pvda.be of 0486/88.32.72. Kinderen onder de 6 schuiven gratis aan, kinderen van 6 tot 12 betalen 6 euro, alle anderen 12 euro. Inclusief: BBQ, salades, brood en dessert. Betalen doe je via overschrijving op rek nr BE80 0011 0937 7377. Tot dan!!

  Meer info: https://www.facebook.com/events/257491038399187

  bbq.jpg

 • zaterdag 8 september 2018 om 11u00 tot 9 september 2018
  Manifiesta in Bredene-aan-zee, België

  Manifiesta

  Welkom op de negende editie van ManiFiesta, het feest van de Solidariteit georganiseerd door Geneeskunde voor het Volk en Solidair. Twee dagen lang ontdek je de wereld zoals hij zou moeten zijn. Een wereld waar we samen onze schouders zetten onder de alternatieven van de toekomst. Wij spreken de taal van de solidariteit en diversiteit, de taal van de 99%. Aan belang en kracht heeft het festival nog niets ingeboet. Er is nog heel veel potentieel, zegt directeur Mario Franssen.

  Met: Asian Dub Foundation (lees het interview) ★ Chilla ★ La Pegatina ★ Red Zebra ★ Barbara Dex ★ MC Lily ★ Raymond van het Groenewoud ★ Jan De Smet, Nele Paelinck & 2 centimeters ★ Jaune Toujours ★ Pablo Allende ★ Usul ★ Omar Barghouti ★ Kristien Hemmerechts ★ Peter Mertens ★ Jeanne Devos ★ Raoul Hedebouw ★ Jean-Pascal van Ypersele ★ Ico Maly ★ Sofie Merckx

  More coming soon!

  PRAKTISCH

  Prijs:

  • Dagticket (zaterdag of zondag): €15
  • Weekend/steunticket (zaterdag en/of zondag): €25

  Tickets bestellen? Klik hier.

   

  Geniet alvast van de 2017 aftermovie en overtuig er ook je vrienden mee om naar ManiFiesta 2018 te komen.

  HELPENDE HANDEN

  Het feest van de Solidariteit zou niet mogelijk zijn zonder de inzet van de vele honderden vrijwilligers die enkele uurtjes tot meerdere dagen in de weer zijn om tenten op te bouwen, het terrein te effenen, bonnetjes te tellen, eten te serveren, artiesten te vervoeren, en nog zoveel meer. Steek jij graag de handen uit de mouwen voor een betere wereld, laat dan iets weten aan mortsel@pvda.be.

 • zaterdag 15 september 2018 om 9u00
  Met PVDA Mortsel op de jaarmarkt

  Jaarmarkt 2018

  Op 15 september vind je PVDA Mortsel opnieuw met een leuke stand op de jaarmarkt. De gelegenheid om alles wat je wil weten te vragen over de plannen van de PVDA voor Mortsel, met kandidaten kennis te maken, een babbeltje te komen doen of gewoon een leuke stop te voorzien in je jaarmarktbezoek! Je vindt ons aan onze stand rond de Sint-Benedictuskerk. Tot dan!!

   

Dit is jouw beweging