Spaghettislag PVDA Mortsel

Spaghetti a volonté, dessert en een drankje voor 12 euro. Kinderen 6 euro. De opbrengst van de benefiet gaat naar de verdediging van Peter Spruyt. Want de zorg voor onze gezondheid mag geen lachertje zijn.

Eind 2017 werd Peter Spruyt ontslagen nadat hij had aangeklaagd dat de asbestsanering van een van de hangars in het Fort niet correct was gebeurd. Voor de PVDA is het onaanvaardbaar dat een vakbondsafgevaardigde wordt ontslagen door het stadsbestuur omdat hij zijn job doet en het opneemt voor de volksgezondheid. In mei 2019 komt de zaak voor de arbeidsrechtbank. Peter Spruyt zal ons ook vertellen waarom hij hier een zaak van maakt.

Inschrijven via mortsel@pvda.be en door overschrijving op rekening nummer BE80 0011 0937 7377 met vermelding "spaghettislag". Plaats: DeFeniks, Deurneleitje 6, 2640 Mortsel

spaghettislag.jpg

  •    
  •  

 

WANNEER
16 december 2018 om 17u00 - 20u00
WAAR
Spaghettislag

Kom je?

Door dit formulier te verzenden verklaar je je akkoord dat de PVDA de door jou verstrekte gegevens bijhoudt om je naargelang je interesses op de hoogte te houden van standpunten en activiteiten van de PVDA. Je kunt die gegevens opvragen, laten verbeteren en laten verwijderen. Dat kan per e-mail naar pvda@pvda.be, of per brief naar PVDA, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. Als je vindt dat we je persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verwerkt hebben, kun je een klacht indienen bij de Privacycommissie. Meer over het privacybeleid van de PVDA: www.pvda.be/privacy.

Schrijf als eerste een reactie

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.

Dit is jouw beweging