Antwerp Pride

Op 11 augustus stappen we met Mix, de PVDA, RedFox en Comac  mee met de Antwerp Pride. De jaarlijkse feestelijke manifestatie van holebi's en transgenders in Antwerpen zet de realiteit van onze diversiteit elk jaar weer in de bloemetjes. Wil je meedoen om onze delegatie te laten schitteren? Laat dan zeker iets weten!

Hoe wij van Antwerpen een stad willen maken met plaats voor alle kleuren van de regenboog vind je hier: https://antwerpen.pvda.be/regenboogstad

Meer info: https://www.facebook.com/events/598069287258481

pride.jpg

 

WANNEER
11 augustus 2018 om 14u00 - 17u00
WAAR
Naar de Antwerp Pride met de PVDA

Kom je?

Door dit formulier te verzenden verklaar je je akkoord dat de PVDA de door jou verstrekte gegevens bijhoudt om je naargelang je interesses op de hoogte te houden van standpunten en activiteiten van de PVDA. Je kunt die gegevens opvragen, laten verbeteren en laten verwijderen. Dat kan per e-mail naar pvda@pvda.be, of per brief naar PVDA, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. Als je vindt dat we je persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verwerkt hebben, kun je een klacht indienen bij de Privacycommissie. Meer over het privacybeleid van de PVDA: www.pvda.be/privacy.

Schrijf als eerste een reactie

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.

Dit is jouw beweging