Kick-off PVDA Mortsel

Overal in het land zit de PVDA in de lift. Ook Mortsel zit in de positieve golf voor sociale vooruitgang. 655 mensen gaven hun gedacht  in onze Grote Bevraging. Mortsel heeft nood aan een uitgesproken linkse stem in de gemeenteraad. Maak op onze kick-off kennis met de kandidaten van PVDA Mortsel voor de verkiezingen van 14 oktober 2018. 

We maken er een leuke receptie van, waar lijsttrekker Ward Coenegrachts het programma voor Mortsel lanceert. Natuurlijk ben je welkom voor een babbel en een toast op onze verkiezingsdeelname in Mortsel!

Deuren gaan open om 10u30, voorstelling start om 11u.
Geef een seintje of we je mogen verwachten, zodat we het nodige kunnen voorzien!
Kick-off_Mortsel_FB_omslag_1702x630.jpg
WANNEER
16 juni 2018 om 10u30 - 12u30
WAAR
Café Manger
Prins Leopoldlei 106
Mortsel 2640
Belgium
Google map en route

Kom je?

Door dit formulier te verzenden verklaar je je akkoord dat de PVDA de door jou verstrekte gegevens bijhoudt om je naargelang je interesses op de hoogte te houden van standpunten en activiteiten van de PVDA. Je kunt die gegevens opvragen, laten verbeteren en laten verwijderen. Dat kan per e-mail naar pvda@pvda.be, of per brief naar PVDA, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. Als je vindt dat we je persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verwerkt hebben, kun je een klacht indienen bij de Privacycommissie. Meer over het privacybeleid van de PVDA: www.pvda.be/privacy.

Schrijf als eerste een reactie

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.

Dit is jouw beweging